Tancament de les instal·lacions

 

Estimats Clients.

Davant la situació derivada de la ràpida expansió epidemiològica i després de l’emergència declarada per l’administració de salut pública i l’estat d’Alarma decretat per el govern central, ens veiem obligats a tancar les instal·lacions del càmping a partir del diumenge 15 de març de 2020 fins a nou avís. En principi previst per 15 dies. Aquest tancament ve ordenat per la Generalitat de Catalunya, que ha decretat el tancament de qualsevol negoci no destinat a articles de primera necessitat.

 

Tot i que el càmping estarà tancat, els atendrem telefònicament al 972674525 de les nostres oficines centrals i al 972770866 de la recepció del càmping dins de l’horari de 9:00 a 15:00 hores durant els dies següents.

 

Volem transmetre el nostre compromís actuant amb responsabilitat per tal de garantir la seguretat de tots els clients i treballadors. Totes les administracions tanquen escoles, universitats, poliesportius, esdeveniments culturals, partits de futbol, teatres, bars, restaurants fins un llarg etcètera per tal d’assolir un confinament preventiu, pel nostre propi benefici i el dels que ens envolten, mantenint els mínims contactes amb altres persones.

 

Aquestes mesures poden variar en qualsevol moment en funció de les directrius de les autoritats sanitàries i administracions competents i conforme al que es consideri oportú i des de la direcció del càmping actuarem per poder estar el mes aviat possible oberts a tots els nostres clients.

La Direcció

Càmping Cala Montgó

 

 

 

Estimados Clientes.

Ante la situación derivada de la rápida expansión epidemiológica y después de la emergencia declarada por la administración de salud pública y el estado de Alarma decretado por el gobierno central, nos vemos obligados a cerrar las instalaciones del camping a partir de mañana domingo 15 de marzo de 2020 hasta nuevo aviso. En principio previsto para 15 días. Este cierre viene ordenado por la Generalidad de Cataluña, que ha decretado el cierre de cualquier negocio no destinado a artículos de primera necesidad.

 

Aunque el camping estará cerrado, los atenderemos telefónicamente al 972674525 de nuestras oficinas centrales y al 972770866 de la recepción del camping dentro del horario de 9:00 a 15:00 horas durante los días siguientes.

 

Queremos transmitir nuestro compromiso actuando con responsabilidad para garantizar la seguridad de todos los clientes y trabajadores. Todas las administraciones cierran escuelas, universidades, polideportivos, eventos culturales, partidos de fútbol, ​​teatros, bares, restaurantes hasta un largo etcétera para lograr un confinamiento preventivo, por nuestro propio beneficio y el de los que nos rodean, manteniendo los mínimos contactos con otras personas.

 

Estas medidas pueden variar en cualquier momento en función de las directrices de las autoridades sanitarias y administraciones competentes y conforme a lo considere oportuno y desde la dirección del camping actuaremos para poder estar lo antes posible abiertos a todos nuestros clientes.

La Dirección

Camping Cala Montgó