Obertura de les instal·lacions

 

Estimats Clients,

 

Les nostres instal·lacions estaran obertes des del 13.06.2020 fins el 30.09.2020.

Volem transmetre el nostre compromís actuant amb responsabilitat per tal de garantir la seguretat de tots els clients i treballadors.

La Direcció

Càmping Cala Montgó


Convocada la 22a edició de la Beca Artística Internacional de Primavera de l’Escala

L’Ajuntament de l’Escala ha obert la convocatòria de la vint-i-dosena edició de la Beca Internacional de Primavera.Es poden presentar propostes fins el dia 3 de febrer de 2020.

 Un any més, l’Ajuntament de l’Escala convoca la Beca Artística Internacional de Primavera, que té com a premi principal una estada de tres mesos a la Casa dels Forestals de Sant Martí d’Empúries, on poden desenvolupar el projecte creatiu presentat i disposen d’una ajuda de 2.500 euros per a les despeses. El premi també preveu la realització d’una exposició a les sales d’exposicions de l’Escala el mes posterior a la finalització de la beca.

Amb aquesta convocatòria l’Ajuntament de l’Escala s’adreça als creadors de l’àmbit de les arts plàstiques amb l’objectiu de promoure la creació i divulgació contemporànies interactuant amb uns espais i un entorn singulars.


Sant Martí d’Empúries, visita imprescindible.

El pueblo medieval de Sant Martí de Empúries está situado al norte de l’Escala, localidad de la que depende, sobre un promontorio rocoso que antiguamente estuvo rodeado de agua. Cuenta con unas pocas calles y su pequeño tamaño está limitado por la muralla medieval que lo rodea, pero su estado de conservación es impecable ya que ha sido restaurado totalmente.

El conjunto histórico engloba un gran número de importantes edificios, tanto por su valor arquitectónico como por la gran importancia que tiene para el patrimonio histórico. No olvidemos que en este lugar se estableció el primer asentamiento de los griegos foceos en el siglo VI a.C., por eso se la conoce como la Paleópolis (ciudad vieja) a diferencia de la Neápolis, donde se encuentran las ruinas actuales.

En el s.IX se convirtió en la capital del condado de Empúries, papel que ocupó hasta el momento de las invasiones normandas, tras las que cedió su papel protagonista a Castelló de Empúries. Sant Martí de Empúries fue además uno de los puertos más importantes del Mediterráneo, aquí se establecieron las relaciones comerciales con fenicios, púnicos y foceos masaliotas.

A escasos metros se encuentra el yacimiento de la ciudad griega, Emporion y la ciudad romana, la antigua Emporiade, creada a inicios del s.I a.C. Hechos que demuestran que Empúries fue la entrada de la cultura griega y romana en la península Ibérica.

En el núcleo de Sant Martí de Empúries encontrarás una variada oferta de restaurantes para comer y muy cerca, el Camping Cala Montgó para alojarse unos dias, ya sea en bungalow, mobil-home o en nuestras zonas de acampada. El Camping se encuentra a escasos metros de una fantástica playa, la Cala Montgo. También queremos recomendarte el camino de ronda que une la población con l’Escala en el que se combina un paseo peatonal con un carril bici.
L’Escala ja disposa de platja per a gossos

El Càmping Cala Montgó, és segurament un dels millors càmping de la Costa Brava, ubicat en zona de Costa a l’inici de l’Alt Empordà i amb platges i cales espectaculars i molt properes al càmping.  Des dels seus inicis, és un dels únics càmpings on s’accepten animals de companyia en totes les seves parcel·les i en tots els bungalows i mòbil homes. Es per això, que molts dels nostres clients no ho dubten alhora de poder gaudir les seves vacances acompanyats dels seus millors i fidels amics, les mascotes.  L’Ajuntament de l’Escala, enguany ha habilitat una platja exclusiva per anar-hi amb gossos, on poden còrrer, banyar-se amb total llibertat. Sens dubte una bona noticia pels nostres clients, que podran gaudir d’aquesta platja, situada a només 10 minuts en cotxe del nostre càmping. La platja, anomenada “El Rec del Molí” és de sorra fina i està situada en el primer tram de platges de la zona de Sant Martí d’Empúries. Per a més informació, podeu entrar al web http://www.visitlescala.com/ca/platges/rec-del-moli


Nova APP amb informació de l’activitat turística de L’Escala.

L’Agència de desenvolupament  Econòmic i Turístic de L’Ajuntament de l’Escala ha posat en marxa una nova APP per fer arribar la informació més rellevant de les activitats turístiques que es porten a terme al municipi, així com informació general dels serveis i equipaments de la vila. L’aplicació és compatible amb tot tipus de smartphones i tauletes i es pot descarregar des de la web de l’Ajuntament  www.lescala.cat

www.lescala.cat


RESERVI JA LES SEVES VACANCES PEL 2017

Imatge-0001

Reservi ja les seves vacances pel 2017. El Càmping Cala Montgó de l’Escala obrirà les seves portes el proper 17 de març de 2017. Ja pot reservar la seva estancia a través del nostre portal, ja sigui en parcel·la o bé en bungalow o mòbil-home. Us recordem que en temporada baixa i mitja tenim la promoció de estades d’una setmana amb dues nits gratuïtes. Fes ja la teva reserva, t’hi esperem!

Reserve ya sus vacaciones para el 2017. El Camping Cala Montgó de L’escala abrirá sus puertas el próximo 17 de marzo de 2017. Ya puede reservar su estancia a través de nuestro portal, ya sea en parcela o bien en Bungalow o móvil-home. Recuerde que en temporada baja y media tenemos la promoción de estancias de una semana con dos noches gratis. Haz ya tu reserva, te esperamos!

Réservez vos vacances pour le 2017. Le Camping Cala Montgo de L’Escala ouvrira ses portes le 17 mars 2017., vous pouvez déjà réserver votre séjour à travers notre portail, que ce soit dans la parcelle ou bien en bungalow Ou Mobile-home. N’oubliez pas qu’en basse saison et demie, nous avons la promotion de séjours d’une semaine avec deux nuits gratuites.  Réservez dès maintenant, vous attendons!