L’Escala ja disposa de platja per a gossos

El Càmping Cala Montgó, és segurament un dels millors càmping de la Costa Brava, ubicat en zona de Costa a l’inici de l’Alt Empordà i amb platges i cales espectaculars i molt properes al càmping.  Des dels seus inicis, és un dels únics càmpings on s’accepten animals de companyia en totes les seves parcel·les i en tots els bungalows i mòbil homes. Es per això, que molts dels nostres clients no ho dubten alhora de poder gaudir les seves vacances acompanyats dels seus millors i fidels amics, les mascotes.  L’Ajuntament de l’Escala, enguany ha habilitat una platja exclusiva per anar-hi amb gossos, on poden còrrer, banyar-se amb total llibertat. Sens dubte una bona noticia pels nostres clients, que podran gaudir d’aquesta platja, situada a només 10 minuts en cotxe del nostre càmping. La platja, anomenada “El Rec del Molí” és de sorra fina i està situada en el primer tram de platges de la zona de Sant Martí d’Empúries. Per a més informació, podeu entrar al web http://www.visitlescala.com/ca/platges/rec-del-moli


Nova APP amb informació de l’activitat turística de L’Escala.

L’Agència de desenvolupament  Econòmic i Turístic de L’Ajuntament de l’Escala ha posat en marxa una nova APP per fer arribar la informació més rellevant de les activitats turístiques que es porten a terme al municipi, així com informació general dels serveis i equipaments de la vila. L’aplicació és compatible amb tot tipus de smartphones i tauletes i es pot descarregar des de la web de l’Ajuntament  www.lescala.cat

www.lescala.cat


RESERVI JA LES SEVES VACANCES PEL 2017

Imatge-0001

Reservi ja les seves vacances pel 2017. El Càmping Cala Montgó de l’Escala obrirà les seves portes el proper 17 de març de 2017. Ja pot reservar la seva estancia a través del nostre portal, ja sigui en parcel·la o bé en bungalow o mòbil-home. Us recordem que en temporada baixa i mitja tenim la promoció de estades d’una setmana amb dues nits gratuïtes. Fes ja la teva reserva, t’hi esperem!

Reserve ya sus vacaciones para el 2017. El Camping Cala Montgó de L’escala abrirá sus puertas el próximo 17 de marzo de 2017. Ya puede reservar su estancia a través de nuestro portal, ya sea en parcela o bien en Bungalow o móvil-home. Recuerde que en temporada baja y media tenemos la promoción de estancias de una semana con dos noches gratis. Haz ya tu reserva, te esperamos!

Réservez vos vacances pour le 2017. Le Camping Cala Montgo de L’Escala ouvrira ses portes le 17 mars 2017., vous pouvez déjà réserver votre séjour à travers notre portail, que ce soit dans la parcelle ou bien en bungalow Ou Mobile-home. N’oubliez pas qu’en basse saison et demie, nous avons la promotion de séjours d’une semaine avec deux nuits gratuites.  Réservez dès maintenant, vous attendons!
“Anxoves de L´Escala”

Uno de los platos por excelencia de la gastronomía de L´Escala en la Costa Brava, son las afamadas “Anxoves”, tradicional forma de conserva en la Costa Brava que se ha convertido en un referente gastronómico.Usted las podrá degustar tanto como tapa o como plato de carta en nuestro Bar-Restaurante del Camping Cala Montgó. Al marchar no olvide comprarlas en cualquiera de las 5 Denominaciones de origen que existen en esta villa marinera de L´Escala en el corazón de la Costa Brava.


Zancos

Dentro de la variedad de actividades que se pueden practicar en el camping Cala Montgó de L´Escala, en plena Costa Brava, durante el día, este año hemos añadido la de “Paseo con Zancos”, al principio costo un poco que la juventud del camping se animara a practicarla pero una vez superada las primeras dudas tuvo mucho éxito y se demostró mas fácil de lo que a primera vista pueda parecer.

En Agosto volveremos a tener la posibilidad de practicarla.Subasta de pescado

A traves del Maram (centre d´interpretació del peix) sito en L´Escala corazón de la Costa Brava, pueden conocer la lonja de pescado y su funcionamiento, asistiendo a una subasta y pueden, asimismo, visitar el puerto con las diferentes barcas de pesca y sus características. Para ello se requiere reserva previa en el teléfono 972  771666. Anímense a visitarlo lo pasaran bien.


Apertura Nuevo Supermercado

Por fin, ha tardado, pero el Nuevo Supermercado del Camping Cala Montgó ha sido inaugurado, el bonito pueblo de L´Escala en la Costa Brava ya tiene un nuevo Super, moderno  y con todo lo necesario para que los clientes puedan comprar todo aquello que necesiten.

Jordi y su equipo se ponen a disposición de todos los turistas que quieran visitar este rincón de la Costa Brava  y , como no, alojarse en el Camping Cala Montgó